کاهش بیش از743میلیاردتومانی درآمد همراه اول درمهرماه(دوره اختلال اینترنت) نسبت به شهریورماه

اعمال محدودیت اینترنت در کشور طی ماه گذشته علاوه بر کسب و کارها، برروی اپراتورهای تلفن همراه نیز تاثیر گذاشت، به طوری که درآمد همراه اول از محل کارکرد خطوط تلفن همراه در مهرماه (دوره اختلال اینترنت) نسبت به شهریورماه بیش از ۷۴۳ میلیارد تومان کاهش یافته است.

به گزارش روابط عمومی اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران(IRICTU )اعمال محدودیت اینترنت در کشور طی ماه گذشته علاوه بر کسب و کارها، برروی اپراتورهای تلفن همراه نیز تاثیر گذاشت و آنها به واسطه این قطعی‌ها متضرر شده‌اند، چرا که آنها از طریق مراکز بین‌المللی اقدام به خرید پهنای باند کرده‌اند و قطع اینترنت آنها را متحمل زیان‌هایی کرده است چون بهای خرید پهنای باند را در یک بازه زمانی خاص پرداخت کرده‌اند اما با توجه به قطع اینترنت، امکان عرضه آن را نداشتند و درآمدی از این محل کسب نکرده اند و اینکه مشتریان آنها تمایل کمتری به تمدید یا خرید اشتراک و بسته اینترنت دارند هم در این موضوع بی تاثیر نیست.

 

به گزارش ایسنا همه اطلاعات مالی همراه اول به دلیل اینکه یک شرکت بورسی است، در کدال قرار دارد و عدد ۷۳۴ میلیارد منتشر شده مربوط به مقایسه درآمد اپراتور از محل کارکرد خطوط تلفن همراه در مهرماه (دوره اختلال اینترنت) نسبت به شهریورماه هم درست است و در کدال وجود دارد. اپراتور دوم تلفن همراه هم در این باره به خبرنگار ایسنا اعلام کرد که این موضوع در حال بررسی است و پس از مشخص شدن نتیجه، اعلام خواهد شد.

 با محدودیت پهنای باند اینترنت، اپراتورها از بخشی از درآمد خود محروم می‌شوند، بدون اینکه جبرانی برای آن‌ها انجام شود و این در آینده نزدیک به معضلی برای اپراتورها به عنوان بزرگ‌ترین بازیگران این عرصه تبدیل خواهد شد. زیرا با ضرر و خروج اپراتورها از عرصه اقتصادی، سایر بخش‌های ارتباطات و فناوری اطلاعات هم تأثیر خواهند پذیرفت.

بر این اساس می‌توان گفت که با محدودیت پهنای باند اینترنت، اپراتورها از بخشی از درآمد خود محروم می‌شوند، بدون اینکه جبرانی برای آن‌ها انجام شود و این در آینده نزدیک به معضلی برای اپراتورها به عنوان بزرگ‌ترین بازیگران این عرصه تبدیل خواهد شد. زیرا با ضرر و خروج اپراتورها از عرصه اقتصادی، سایر بخش‌های ارتباطات و فناوری اطلاعات هم تأثیر خواهند پذیرفت.

به اعتقاد کارشناسان، پیش بینی کاهش درآمد اپراتورها تا پایان سال جاری، افت شدید ارزش سهام بخش تلکام در بورس و مشکلات جدی نقدینگی این شرکت‌ها، بعضا ممکن است در عدم پرداخت مطالبات پیمانکاران یا تاخیر زیاد در پرداخت حقوق کارکنان نمایان شود، دور از ذهن نیست. با ادامه این روند اکنون این شائبه بوجود آمده که اپراتورهای موبایل جهت جبران کاهش درآمدهای خود دنبال راهی برای جبران کاهش درآمدها هستند و آیا ممکن است این ضرر از راه‌هایی از جمله تغییراتی در قبوض مشترکان یا کاهش کیفیت خدمات و یا تغییر در بسته های اینترنت اعمال شود؟

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست