اتحادیه مپتا

 امکان ارائه خدمات مشاوره حقوقی شرکت ها را به مدیران محترم دارد.

لزوم مشاوره حقوقی شرکت ها

با گسترش روابط مالی و اقتصادی و شغلی در شرکت ها و واحدهای تجاری و افزایش رقابت بین بنگاه های تجاری، آگاهی از قوانین و امور حقوقی مربوط به شرکت ها رمز پیروزی و موفقیت هر شرکت می باشد. مدیران شرکت ها برای اطلاع از این قوانین به مشاوره حقوقی شرکت ها توسط وکیل امور حقوقی شرکت ها نیاز دارند. وکیل شرکت ها می توانند در زمینه قانون تجارت، قانون کار، قانون تجارت الکترونیک، قانون مدنی و قوانین مسئولیت مدنی به مدیران مشاورهای لازم را ارائه دهند.

صلاحیت های مشاوره حقوقی شرکت ها

مشاوره حقوقی شرکت ها

هر شرکتی برای ادامه روابط شغلی و تجاری خود نیاز به تهیه قراردادها و آیین نامه های متفاوتی دارد. مشاور حقوقی شرکت به تمامی اصول و قواعد حقوقی و قانونی اشراف کامل دارد. وکیل شرکتصلاحت علمی و تجربه کافی را برای تهیه تنظیم قراردادها، مشاوره در زمینه شیوه عقد قراردادها، تدوین آیین نامه های اداری و دستورالعمل های شغلی، راهنمایی در زمینه عقود داخلی و خارجی، پیگیری مسائل حقوقی مربوط به قانون و رسیدگی به پرونده های استخدامی، ارائه مشاوره حقوقیبه کارمندان، راهنمایی در زمینه مناقصات و مزایدات و همچنین دفاع از حقوق شرکت در جلسات دادرسی را دارد.

مدیران می توانند با کمک مشاوره حقوقی شرکت ها، بهترین تصمیم را در هر زمینه اتخاذ نمایند. علاوه بر این در هنگام بروز مشکل، مشاوران حقوقی می توانند با ارائه راهنمایی های لازم شرکت را از ورطه سقوط نجات دهند.

تفاوت مشاور حقوقی در شرکت های دولتی و خصوصی

در سازمان و شرکت های دولتی، بخش های حقوقی بزرگتری قرار دارد. این گروه های حقوقی متشکل از چندین وکیل و کارشناس در حوزه های تخصصی مختلف از قبیل قراردادهای معامله و خرید و فروش، آیین نامه ها و قراردادهای درون سازمانی، امور مربوط به کارکنان و سایر مسائل حقوقی که به نوع سازمان بستگی دارد، می باشد. در شرکت های دولتی، مشاوران حقوقی در سازمان مستقر بوده و جزو نیروی ثابت سازمان به حساب می آیند.

شرکت های خصوصی اغلب از یک مشاور حقوقی استفاده می کنند. مشاور حقوقی شرکت های خصوصی عمدتاً به صورت پاره وقت به چندین شرکت مشاوره می دهند. هرچند ممکن است در شرکت های خصوصی بزرگ نیز مانند شرکت های دولتی، مدیران از راهنمایی تیم مشاوره حقوقی شرکت ها بهره گیرند.

مشاور حقوقی شرکت ها چه وظایفی دارد؟

  • مدیران و کارمندان را در زمینه مسائل حقوقی مربوط به شغلشان راهنمایی نماید؛
  • متن قراردادهای شرکت را تنظیم نموده و بر حسن انجام آنها نظارت داشته باشد؛
  • تمامی امور مربوط به ثبت و تغییرات شرکت را پیگیری نموده و به انجام رساند؛
  • به شکایت ها و دعاوی حقوقی و ادارای شرکت رسیدگی نماید؛
  • به امور مربوط به مناقصات و مزایدات رسیدگی نموده و اطلاعات لازم را جهت آنها جمع آوری نماید؛
  • در مواقع بروز مشکل برای شرکت در مراجع قضایی از سازمان دفاع نماید.
فهرست